Jdi na obsah Jdi na menu
 


9. 5. 2008

Hříbky po provensálsku

12 středně velkých hříbků, 1 stroužek česneku, 5 lžic slunečnicového oleje, několik lístků rozmarýnu, 1 lžička sekaných tymiánových lístků, 3 sekané lístky šalvěje, 1/2 rozdrceného bobkového listu.

Hříbky očistíme, opláchneme a osušíme. Stroužek česneku oloupeme, ndrobno nakrájíme a smícháme s olivovým olejem, rozmarýnem, tymiánem, šalvějí a bobkovým listem. Celé hříbky potřeme ochuceným olejem, položíme kloboučky dolů na horký rošt a grilujem 4 minuty, obrátíme, znovu potřeme olejem a grilujeme další 4 minuty.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář