Jdi na obsah Jdi na menu
 


28. 9. 2009

Zálesácké brambory

4 nové brambory, 4 menší cibule, 4 špekáčky nebo párky, 2 papriky, slanina, strouhaná niva, sůl pepř, alobal.

Ve stejném poměru vezmeme malé nové brambory i se slupkou, cibuli a špekáčky nebo párky. Vše nakrájíme na kolečka. Přidáme plátky paprik, slaniny, promícháme, osolíme, opepříme, dáme na vymazaný plát alobalu a posypeme strouhanou nivou. Pevně zabalíme a grilujeme.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Grilované brambory jsou vždycky dobrota

Lada, 10. 3. 2014 14:20

Vždycky jsem nad grilovanými bramborami ohrnovala nos, ale když se udělají takhle, tak jsou vynikající. Nedávno jsem dělala i tyhle: http://www.grilykrby.cz/grilovana-zelenina/brambory-pecene-v-kouri/ a byly taky luxusní.