Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. 10. 2009

Hovězí špíz se sušenými švestkami

300 g hovězí roštěné, 200 g sušených švestek bez pecek, 200 g slaniny, 200 ml kečupu, 2 lžíce worcesterské omáčky, 2 lžíce grilovacího koření, 1 lžička šveskových povidel, 1 lžička oregana.

Hovězí maso omyjeme, pokrájíme na větší kostičky a spolu se sušenými šveskami vložíme na 24 hodin do marinády. Tu si připravíme smícháním kečupu, worcesterské omáčky, grilovacího koření, švestkových povidel a oregana. Těsně před grilováním pak napichujeme střídavě kostky hovězího masa spolu s plátky slaniny a sušenými švestkami.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář