Telecí kotlety s pikantní náplní
4 vyšší telecí kotlety, sůl, pepř, 2 rajčata, 1 stroužek česneku, 100g mozzarelly, 100g bylinkového másla, 1 lžíce olivového oleje, 4 snítky petrželky.
Kotlety omyjeme a osušíme. Ostrým nožem nařízneme do masa kapsu. Vně i uvnitř osolíme a opepříme. Rajčata omyjeme, česnek oloupeme, mozzarellu nacháme okapat. Vše nakrájíme na plátky. Polovinu bylinkového másla rozdělíme na vločky. Pokrájenými rajčaty, česnekem a sýrem naplníme kapsy a spíchneme párátkem. Kotlety potřeme olejem, položíme na rozpálený gril a na každé straně grilujeme 6 - 8 minut. Petrželku omyjeme, osušíme a najemno nasekáme. Maso před podáváním ozdobíme zbytkem bylinkového másla a petrželkou. Můžeme podávat s pečenými brambory ve slupce.