Český kapr
4 porce kapra, sůl, česnek, kmín, olej.
Porce kapra osolíme, počesnekujeme a pokmínujeme. Pečeme po obou stranách dozlatova.
Komentáře
Přehled komentářů
to je jak recept na ukrojení chleba :D
no a co?
simona, 2. 8. 2010 19:35
no a co ze je malej hlavne ze neco je deda bi bil
rad i za prcka furt lepsí nez nic
Odpověď
Pavla, 20. 3. 2007 16:06
To je fakt, ale na druhou stranu je to jednochý recept tak akorát pro český ručičky. :-)
Proč?
Otkalz, 15. 3. 2007 21:12Ty stánky jsou docela prima. Ale přece jen nazvat právě tenhle recept "Český kapr" se zdá být poněkad odvážné. Českým kaprem by mělo nazváno to, co je skutečně pro "Česko" typické. Co říkáš?
:D
Tonda, 20. 2. 2012 10:44