Jdi na obsah Jdi na menu
 


16. 6. 2007

Garnáti na jehle s paprikou

16 vyloupaných garnátů, 4 koktejlová rajčata, 1 zelená a žlutá paprika, 4 malé cibule, 4 lžíce olivového oleje, sůl, pepř, 4 snítky rozmarýnu, 4 snítky tymiánu.Obrazek

Garnáty a rajčata omyjeme a osušíme. Papriky rozpůlíme, vyřízneme semeník, omyjeme a nakrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme a rozčtvrtíme. Vždy 4 garnáty napíchneme střídavě s cibulí a kousky paprik na jehly. Položíme na 4 dostatečně velké kusy alobalu. Špízy potřeme olivovým olejem, osolíme a opepříme. Rozmarýn a tymián omyjeme a osušíme. Ke každému špízu přidáme po snítce koření a zbylou cibuli. Vše pevně zabalíme do alobalu a za častého obracení grilujeme zhruba 15 minut.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář