Marináda s červeným vínem
25. 7. 2006
1 1/2dl červeného vína, 3 polévkové lžíce oleje, 1 stroužek česneku, 1 bobkový list, 1 polévková lžíce cukru, 2 polévkové lžíce nasekaného tymiánu, mletý pepř.
Smíchej všechny ingredience a vše s masem vlož do plastického sáčku. Sáček uzavři a maso "namasíruj". Ponechej v lednici marinovat dle potřeby. Maso si natáhne barvu vína a čím déle bude v marinádě tím bude tmavší a křehčí.
Smíchej všechny ingredience a vše s masem vlož do plastického sáčku. Sáček uzavři a maso "namasíruj". Ponechej v lednici marinovat dle potřeby. Maso si natáhne barvu vína a čím déle bude v marinádě tím bude tmavší a křehčí.
Komentáře
Přehled komentářů
určitě dopadlo dobře a doufám že i chutnalo :-)
Vypadá to dobře
(Hanka, 8. 6. 2007 17:44)Tak teďka jsem jí vyzkoušela, naložila jsem do ní vepřové maso, tak jsem zvědavá, jak to dopadne. Rozhodně to vypadá zatím dobře a ta vůně. Už se těším až to bude na grilu.
Odpověď Hance
(Pavla, 9. 6. 2007 14:54)