Jahodová omáčka (ke grilovanému ovoci)
11. 1. 2009
250g jahod, 80g moučkového cukru, 1 lžíce limetové šťávy, 1 lžíce jahodového likéru.
Jahodám otrháme stopky, omyjeme a dáme na síto okapat. Překrájíme je na poloviny, vložíme do mixéru a přidáme cukr. Do směsi vmícháme jahodový likér, limetovou šťávu a směs rozmixujeme. Omáčku přikryjeme mikrotenovou fólií a necháme v lednici odležet.
Jahodám otrháme stopky, omyjeme a dáme na síto okapat. Překrájíme je na poloviny, vložíme do mixéru a přidáme cukr. Do směsi vmícháme jahodový likér, limetovou šťávu a směs rozmixujeme. Omáčku přikryjeme mikrotenovou fólií a necháme v lednici odležet.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář