Jdi na obsah Jdi na menu
 


18. 10. 2007

Ovocný salát Havana

600g pomerančů, 1/4 litru vody, 80g cukru, 3 lžíce strouhaného kokosu, 500g jablek, 600g banánů, 300g ananasového kompotu i s nálevem, na ozdobu plátky banánu, na polití 2dl kubánského rumu.

Nejdříve si svaříme vodu s kokosem a cukrem na kokosový sirup a necháme vychladnout. Nakrájíme oloupané pomeranče na plátky, jablka na tenké plátky, banány na kolečka, promícháme a přidáme ananasový kompot nakrájený na kostky i s nálevem. Vše přelijeme kokosovým sirupem a finálně promícháme. Dáme vychladit. Salát podáváme ve skleněných pohárech, povrch ozdobíme plátky banánu a přelijeme rumem.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář