Vzkazy od vás
Do této rubryky můžete psát své vzkazy co se vám na naší stránce líbí nebo naopak nelíbí popřípadě co vám tu chybí. Můžete také přispět svým zaručeným receptem na grilování.
Komentáře
Přehled komentářů
Dobrý den,
rádi by jsme na Vašich stránkách prezentovali náš výrobek. Konkrétně se jedná o vodní gril. Myslíme si, že se jedná o zajímavý výrobek a co se týče zdravého stylu grilování pro širokou veřejnost, ne moc známou variantu ( k nahlédnutí na našich internetových stránkách).
Děkuji za odpověď a přeji příjemný den.
Marek Podešva
Limes Litomyšl s.r.o.
Re: Vodní gril
Pavla, 20. 6. 2013 11:57S vaší reklamou nemám problém, jen to není v mé režii. :)
gril mašinka
Mirek, 28. 4. 2012 20:02Pro ty co grilují stejně rádi jako já, tak je tady jeden tip na super grilování, koupil jsem domů gril mašinka, skvěle se v něm griluje i udí, fakt super záležitost, doporučuju :-)
Odpověď Helče
Pavla, 12. 5. 2011 15:23
Obrázků tu mám opravdu málo, ale to proto, že čerpám z knížek a časopisů. Nekopíruju jiné stránky.
Snad si tu každý nějaký recept najde i bez obrázku.
obrázky
Helča, 10. 5. 2011 19:53Pěkný web!! Ráda griluji, ale chybí tu více obrázků, jak je třeba tady: http://www.nagril.cz/recept/flakota/drubez/grilovane-kure třeba je poskytnou za odkaz.
Tip
Pavel, 24. 4. 2010 21:18Zkuste lingon ke grilovanému masu! Opravdu velmi dobré! Zdroj: www.lingon.cz
www.chillliparadise.cz
Irena Žáčková , 19. 4. 2010 21:48Dobrý den, ráda bych vás upozornila na internetový obchod www.chilliparadise.cz, kde si můžete zakoupit chilli koření, BBQ a chilli omáčky rozmanitých chutí.Toto zboží jinde v ČR nekoupíte.Specializujeme se na prodej omáček značky Pepper King.Začněte grilovat trochu jinak.....
Nabídka reciproční propagace
Rovný, 28. 5. 2009 14:19
Dobrý den,
rádi bychom vám nabídli možnost vzájemné propagace pomocí výměny odkazů a jejich umístění na
úvodní stránku vašeho a našeho webu. Vyhledali jsme několik webů, jejichž obsah je příbuzný
obsahu našeho webu a které obsahují stejná klíčová slova jako náš web. Takže relevance
vzájemných odkazů je u těchto webů pro vyhledávací sroje velmi vysoká. Zároveň jde o weby, pro
které nejsme přímou konkurencí, protože se buďto nezabývají prodejem vůbec, nebo neprodávají
zboží, které bychom také nabízeli. Jedním z nich je i váš web a proto vám tuto možnost chceme
nabídnout.
Co musíte udělat pro vzájemnou výměnu.
Na naši úvodní stránku jsme umístili odkaz na váš web. Vložte si prosím níže uvedený kód na
viditelné místo úvodní stránky vašeho webu a odpovězte na tento email, že jste tak učinili,
abychom se mohli podívat. Pokud nám od vás do 14dnů nepřijde žádná odpověď. Stáhneme odkaz na
váš web z našich stránek.
V případě jakýchkoli dotazů budeme rádi, když nám napíšete.
Kód našeho odkazu pro umístění do vašich stránek (formát, barvu a velikost odkazu si klidně
nadefinujte tak jak potřebujete s ohledem na grafický vzhled vašich stránek):
<a href="www.prodejkoreni.cz" target="_blank" alt="koreni, korenici smesi, grilovaci, susena
zelenina, caje, marinady, susene houby, suche plody, orechy, jiska, polevky, lusteniny,
mak">www.prodejkoreni.cz</a>
Předem vám děkujeme za případnou reciproční propagaci a přejeme hezký den.
Za Elpo Záhornice s.r.o. Petr Rovný.
info zavinac prodejkoreni.cz
Univerzalni marinada
David Bečka, 15. 5. 2009 12:56
Pro 1 kg masa, nejlepe se hodi ke kurecimu, ale da se dobre pouzit prakticky na vsechny druhy masa.
3-4 listecky maty rozdrtime v hmozdiri s kurou z 1 citronu(BIO citrony bez osetreni chcemii) pridame 8 lzic olivivoveho (panenskeho) oleje , 4-6 strouzku cesneku prolisovaneho, cca 2 lzice salveje 3 lzice tymianu samozrejme cerstve jsou lepsi bylinky.dochutime morskou soli a certsve nadrcenym peprem.
Zajímavé
Zdenka, 11. 7. 2008 12:49
Moc se mi stránka líbila. Gratujuji.
Jen bych navrhovala u některých omáček doplnit k čemu se hodí. A taky opravit překlepy.
Sůl
Věra, 23. 6. 2008 10:17Pozor do marinád nikdy nepřidáváme sůl! protože nám z masa vytáhne všechnu šťávu a maso je potom suché, vždy solíme až ugrilované kousky masa
Máslo
Věra, 23. 6. 2008 10:13Pozor při grilování se nemá používat máslo protože jeho spalováním vznikají nebezpečné rakovinotvorné látky a jídlo je také nahořklé.
POCHVALA!
KUCHTA14, 23. 9. 2007 6:08
TOHLE JE SUPER STRÁNKA JSEM PROFESIONÁL TAKŽE SMEKÁM KLOBOUK ŽE SI S TÍM NĚKDO DAL TOLIK PRÁCE JEN MI TU CHYBÍ NOVÉ PŘÍSPĚVKY?! AKTUALIZACE STRÁNEK A VÍC FOTEK A TAKY MOŽNOST POSÍLAT FOTKY OD NÁVŠTĚVNÍKŮ AŤ SE MŮŽOU POCHLUBIT ÚSPĚCHY.
ruzove prasatko
ruzove prasatko, 27. 8. 2007 0:57
Ahoj, já jsem ružové prasátko a moc Tě prosím o podpoření v soutěži o nejhezčí fotografii. Moje fotečka se jmenuje PRASÁTKO GRILUJE. Zahlasuj pro moji fotečku. Soutež trvá až do 9.září takže hlasovat můžeš i častěji až do konce soutěže. Budu Ti moc vďečný za všechny tvé bodíky. Vyhrává fotka s nejvíce hlasy, pomož mi vyhrát. Pao měj se a předem moc děkuji.
http://www.plysak.cz/index.php?option=com_soutez&Itemid=44&order=hits&limitstart=&task=hlasuj&id=7
grill sex
Dariel De Sade, 28. 7. 2007 14:28Ahoj, s přítelem jsme se u čtení vaší stránky pomilovali. Moc stránky :)
spolupráce
Jirka Klecan, 10. 5. 2007 12:05
Dobrý den, zajímala by vás spolupráce s naším internetovým obchodem? Minimálně bychom rádi prolinkovaly oba weby v souvislosti s grilováním ... podrobněji bychom se domluvili v případě Vašeho zájmu.
Spdravem
Jiří klecan - www.e-teplo.cz
dobrý nápad
Martina, 19. 3. 2007 10:41Ahoj, taky jsme pořídili gril a teď koukám, do čeho naložit maso, aby bylo dobroučké a vůni nám záviděli všichni sousedi. Díky za inspiraci.
Čeština
Fanda, 15. 3. 2007 21:14Je to dobrý nápad, ale ta čeština. Nešlo by vyvarovat se hrubek?
Vodní gril
Marek Podešva, 28. 5. 2013 9:12