Jdi na obsah Jdi na menu
 


14. 5. 2008

Grilujeme v kuchyni

V troubě: Na grilování v troubě se hodí dvojvrstvé grilovací tácky - spodní vrstvu tvoří záchytná vanička, horní vrstva má otvory, kterými proudí vzduch. Dbejte, aby šťáva nekapala volně do trouby a nepálila se.

Grilovací pánev: Není třeba ji potírat olejem, jelikož bývá potažená nepřilnavým povrchem. Používejte proto pouze dřevěné nářadí, abyste pánev nepoškrábali.

Kontaktní gril: Po zapojení do sítě se rozpálí až na 300°C. Tvoří ho jedna nebo dvě plochy, které je možné také sklopit k sobě jako sendvičovač. Plochy mohou být hladké i vroubkované. Výhodou tohoto grilu je, že můžete dobře regulovat teplotu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

veci na grilovani

Pavel, 3. 6. 2013 10:39

Při grilovani zapomente na panve s povrchem, pri vysoke teplote se z nej mohou uvolnovat nebezpecne chemikalie, nebo se odloupne. Nejlepsi je nadobi z cisteho prirodniho materialu s velkou tepelnou setrvacnosti, idelane litina. Tu muzete pouzit jak na otevrenem ohni pri grilovani venku , tak doma. Mam grilovaci panev a plat ze svedske litiny http://www.svedske-nadobi.cz/126-vybaveni-pro-grilovani a jsem s obojim velmi spokojen.